Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


A Nevek könyve - Jill Gregory; Karen Tintori

A Nevek könyve  - Jill Gregory; Karen Tintori

Termék ára
2 499 Ft
Kiadó
Gold Book
Szerző
Jill Gregory; Karen Tintori
Kiadás éve
2011
Cikkszám
9789634261803
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről
Kiadó:Gold Book
Oldalak száma:312
Kötés:papír / puha kötés
Súly:400 gr
Kiadás éve:2011
A termék tulajdonságai

Minden ​generációban él harminchat igaz lélek. Az ő életük a világ sorsának a kulcsa. És valaki most a halálukat akarja.

Amikor egy gyermekkori tragédia újra kísérteni kezdi David Shepherd professzor életét, váratlanul olyan tudás birtokába jut, amelytől az egész világ érzékeny egyensúlya függ. Rábukkan a Nevek könyvére, a bibliai Ádám korából származó, örökre elveszettnek hitt ősi szövegre. A kabbalista tradíció úgy tartja, a könyv a minden egyes generációban létező harminchat igaz lélek – a Rejtőzködők – nevét tartalmazza, akik pusztán erényeikkel biztosítják a világ fennmaradását. A legenda szerint ha mind a harminchat Rejtőzködő meghal, bekövetkezik a világvége.

Amikor a Rejtőzködők – nem természetes okokból – fogyat-koznak, a világ egyre instabilabbá válik: háború tör ki Afganisztánban, szökőár zúdul New Yorkra, brutális terrortámadásokat hajtanak végre Melbourne-ben, Iránban pedig felrobban egy olajtanker. David ellenfele a Gnoseos, a titkos vallási szekta, melynek célja az igaz lelkek elpusztítása révén megsemmisíteni a világot. Az ügy hamar személyessé válik David számára, amikor mostohalányának nevét is felfedezi a veszélyeztetett emberek között. Az ősi iratok zseniális és gyönyörű izraeli szakértőjének segítségével versenyt fut a kabbala tradícióinak megismerésével, hogy megmenthesse a Rejtőzködőket, és velük a világot.

Jill Gregory és Karen Tintori írótársak, és már több mint húsz éve a legjobb barátok. Jill Gregory a New York Times és a USA Today bestsellerírója több mint harminc női regénnyel a háta mögött. Karen Tintori díjnyertes író, legutóbbi műve az Unto the Daughters című családi emlékirat.

Szállítási idő
2-3 munkanap
Kiegészítő termékek
Dinamit
899 Ft
A Torony
990 Ft
Téboly
1 990 Ft
Hamlet halott
899 Ft
Lélekölő
899 Ft
Vérzivatar
1 299 Ft
Légnyomás
999 Ft
Összeomlás
999 Ft
Az átverés
499 Ft
Ámokfutás
499 Ft

Vélemények a termékről
Webáruház készítés