Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
7
1
5
Házhozszállítás

Termék részletek


A fizioterápia kézikönyve

-18%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
A fizioterápia kézikönyve
9 800 Ft
Akció: 7 999 Ft
Kiadó:
White Golden Book
Szerző:
Csermely Miklós
Kiadás éve:
2011
Szerző: Csermely Miklós
Kiadó: White Golden Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9799639476331
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, FŰZÖTT
Oldalszám: 300 oldal
Méret [mm]: 165 x 240 x 25 
 • A ​természetben fellelhető anyagokkal s ezek mesterségesen előállított energiáival történő gyógyítás napjainkban egyre jobban tért hódít.
  Míg eddig zömében csak mozgásszervi megbetegedések kezelésében alkalmazták, ma már úgyszólván nincsen olyan klinikai szakma, amelyik ne alkalmazná. Vonatkozik ez különösen a klinikai szakmákra, melyeknél a beteg műtéti szövődményeinek kivédésében, mielőbbi mobilizációjában óriási szerep jut a fizioterápiának. Betanítandó az értorna, a légzőtorna, meg kell erősíteni a műtéti terület körüli izomzatot, csökkenteni kell az esetlegesen fennálló ízületi vagy gerinc mozgáspálya beszűkülést, meg kell tanítani a segédeszközök használatát. A korszerű fizioterápia figyelembe véve az általa kiváltott hatásmechanizmusokat, ún. kombinált kezeléseket alkalmaz. Ennek kidolgozásban nyújt segítséget a könyv, mely az alapos elméleti ismereteken kívül minden gyakorlati kérdést tárgyal, világos, áttekinthető módon, ábrákkal és fényképekkel gazdagon illusztrálva.
  A könyv nélkülözhetetlen fizioterápiás szakorvosi képesítésre való felkészülőknek és fizioterápiás asszisztenseknek vizsgájukhoz. A mű mindazok számár is hasznos, akik műtéti utókezeléssel, a betegek mobilizálásával, s nem utolsósorban egyes megbetegedések mozgásszervi szövődményeivel foglalkoznak. Tankönyvként használhatják gyógytornászok, s mindazok a medikusok is, akik diplomájuk megszerzése után fizioterápiával kívánnak foglalkozni. Ezenkívül hasznos segítséget nyújthat még mindazon egészségügyi dolgozóknak, akik a fizioterápiás beavatkozások rejtelmeibe kívánnak betekinteni.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9639476331
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  850 g/db