Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


A múlt sebei

A múlt sebei

-38%
Termék ára
3 699 Ft
Akció: 2 290 Ft
Kiadó
ALEXANDRA KIADÓ
Szerző
Bruce Machart
Kiadás éve
2014
Cikkszám
9789633571941
Megosztom
Funkciók
Tömeg
460 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerző: Bruce Machart
Kiadó: Alexandra
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2014
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 312 oldal
Méret [mm]: 140 x 210 x 30
A termék tulajdonságai
"És ​a vér csak egyre folyt. Fölnyergelte a lovát, és a felhőtlen éjszakában megborzongva vágtatott a Janek-tanya felé Ednáért, a bábáért. Mire visszaértek, Klara szeme nyitva volt, de csillogásából megértették, hogy már nem lát vele. Ajka hangtalanul mozgott, úgy mondott utolsó imát a gyermek világrajöveteléért vagy saját lelke maradásáért, ki tudja.
A csecsemő, negyedik fiuk, vértől iszamósan, alvadtvér-foltokkal a testén érkezett meg, mintha a húsból tépték volna ki, nem rendesen született volna.”
Így születik meg Karel Skala a 19. század végén az amerikai vadnyugaton, s ugyanazon a napon így veszíti el anyját és apját is: hiszen Vaclav Skala érzelmileg belerokkan felesége halálába. A megtört, érzéketlen ember egy rideg, farkastörvények által uralt világban nevel négy szilaj, kíméletlen férfit, s csak a földbirtok gyarapodása érdekli, semmi más.
Karel már gyermekkorától fogva olyan tehetségesen lovagol, hogy apja versenyeken indítja, így nyer el hektárszám földeket a szomszédoktól. A tét azon a futamon a legnagyobb, melyen Karel egy nagy hatalmú spanyol földbirtokos lánya ellen versenyez. Apja vagyona, bátyjainak jövője és a saját sorsa forog kockán. Nem szólva arról, hogy ezen a napon végzetesen beleszeret ellenfelébe, a gyönyörű Gracielába.
Tizennégy évvel később a történtek még mindig fájdalmasan feszülnek Karel és a bátyjai közt. Túl lehet-e jutni a múlt sérelmein, létezik-e gyógyír a lélek sebeire?
A The New York Times újságírója szerint a regényt olvasva olyan, mintha Cormac McCarthy nem vénnek való vidékén járnánk, de a Skala család története a Folyó szeli kettét és a Szenvedélyek viharábant is joggal juttathatja eszünkbe.
Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés