Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
7
1
5
Házhozszállítás

Termék részletek


William Ryan: A szent tolvaj

-29%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
William Ryan: A szent tolvaj
2 800 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kiadó:
General Press
Szerző:
William Ryan
Kiadás éve:
2011

Szerző: William Ryan
Kiadó: General press
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789636433222
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 350 oldal
Méret [mm]: 145 x 204 x 32

 • Kegyetlen gyilkosság történik Moszkvában, az 1930-as években. A helyszín egy pusztulásra ítélt templom, az áldozat pedig egy fiatal, külföldi lány. Alekszej Koroljev, a milíca rangidős bűnügyi nyomozója a szörnyű tett elkövetőjének nyomába ered, miközben egyre veszélyesebb helyzetekbe keveredik. Vajon egy megszállott gyilkost kell elkapnia, vagy egy olyan politikai ügybe keveredett, amely nemcsak a karrierjét, de már az életét is fenyegeti? A helyzet tovább bonyolódik, amikor a rettegett titkosrendőrség, az NKVD is bekapcsolódik a nyomozásba egy rejtélyes ikon után kutatva. Az idő rohamosan fogy, az áldozatok száma pedig egyre nő...
  A moszkvai mindennapok hátterében működik egy másik világ is: a szervezett alvilágé, amely él és virul, részt kér a legális és illegális bevételekből, korrumpálja és behálózza a diktatúra hatalmát, és amely ellen Koroljevnek szinte egyedül kell felvennie a harcot.

  A szerző, William Ryan nagyszerűen adja vissza a ,,dicső szocializmus" építésének hatását a mindennapi életre: ez a világ az elhallgatott gondolatoké, a ki nem mondott szavaké, a nem őszinte párbeszédeké - folytonos és kényszerű igazodás a sztálini idők esztelen terrorjához. Van-e, lehet-e igazság ebben a világban? Milyen a hírhedt Lubjanka kihallgatóhelyisége belülről? Milyen hatalma volt egy NKVD-s tisztnek Sztálin idején? Hogyan szerveződött az orosz alvilág a kommunizmus építésének időszaka alatt? Maradhat-e tisztességes az ember egy velejéig romlott világban? Mindezekre és a végső rejtélyre is fény derül a regény fordulatos végjátékában, miközben kitűnő képet kapunk egy letűnt korszak fojtogató, embertelen légköréről is.

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789636433222
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  500 g/db