Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
1
7
Házhozszállítás

Termék részletek


Átkos folt - John Sandford

1 999 Ft
Kiadó:
JLX
Szerző:
John Sandford
Kiadás éve:
2004

Szerző: John Sandford
Kiadó: JLX Kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9789633052570
  
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 440 oldal
Méret [mm]: 125 x 200x 30

 • Az ​ember néha meg se látja…, csak amikor már késő.
  Lucas Davenport visszatér, méghozzá a népszerű amerikai krimiszerző talán leghátborzongatóbb regényében! A kritikusok mindig is egyetértettek bizonyos dolgokba: „Sandford könyvei fantasztikusan olvasmányosak” (Las Angeles Times), „Nem sok író képes versenyezni Sandford okosan megírt, éles, nyaktörő sebességű thrillereivel” (Entertainment Weekly), „Sandford mestere a hihető és felejthetetlen karakterek megalkotásának… (és) nincs párja, ha a gazdaságos, feszes cselszövésről van szó. Nála megerőltetés nélkül megy, ami nehéz” (Detroit Free Press).
  S mindez igaz az Átkos foltra is, amely kétségkívül a legjobb – és a legcsavarosabb – Lucas Davenport-történetek közé tartozik.
  Minneapolis leggazdagabb negyedének egyik elegáns lakásában két idősebb hölgy fekszik holtan. Valószínűleg egy fémcsővel mészárolták le őket. A szobában felforgatták, de csupán apró-cseprő holmikat vittek magukkal a kegyetlen gyilkosok.
  Első látásra úgy tűnik, a rémtettet szinte találomra követhette el olyasvalaki, aki pénz után kutatott, hogy legyen miből drogot vennie. Davenport azonban, amikor jobban szemügyre veszi a helyszínt, kételkedni kezd abban, hogy az eltűnt dolgok valóban olyan csekélységek voltak, és hogy csakugyan „találomra” ölték meg az áldozatokat. Mintha a szörnyű gyilkosság mögött megbújna valami láthatatlan indok is…
  Fokozatosan bontakozik ki az ügy, amely Davenportot elvezeti… Hová is? Nos, határozottan oda, ahová egyáltalán nem várta. Ami többek között azért is nagyon veszélyes, mert a gyilkosok – igen, ezúttal többen is vannak – ezúttal éppen őrá várnak.
  A lenyűgözően izgalmas, bővérű jellemrajzokkal és izgalmas drámai jelenetekkel tarkított Átkos folt további bizonyíték arra, hogy „Sandford külön kategória” (The Orlando Sentiel).
  John Sandford tollából eddig tizenhét Davenport-kötet és négy Kidd-sztori jelent meg, amelyeket a JLX Kiadó jóvoltából a magyar olvasók is végigizgulhattak. A szerző Minnesota államban él.

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789633052570
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  265 g/db