Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Atmosz

-58%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Atmosz
2 390 Ft
Akció: 999 Ft
Kiadó:
Arión
Szerző:
Eggo Moralli
Kiadás éve:
2008
Szerző: Eggo Moralli
Kiadó: Arión kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2008
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 232 oldal
Méret [mm]: 130 x 195 x 25
 • JÓ ÁLLAPOTÚ ANTIKVÁR KÖNYV
  Egy ​kormányok felett álló rendészet vigyázza a mechanikusságba hajló emberi faj tisztaságát. Módszere kérdéses: a túlzott mennyiségű mesterséges beültetéssel bíró egyedeket a távoli Atmoszra száműzi, amely gigantikus telepek sokasága a Föld külső légterében, láthatatlan magasában.
  Jegg Kifou ezredes maga is baleset, majd a rendészet áldozata lesz. Sorsa vagy a siralmas vég eme égre emelt pokolban, ahol a száműzöttek önnön ismeretlen birodalmukban élnek, vagy a menekülés. Jegg utóbbit választja, s küzdelmes, rejtelmes odüsszeiája kezdetét veszi.
  A hajsza meghökkentő fordulatokat, álnok barátokat, titokzatos történéseket tartogat. Egy párhuzamos szálon két férfi elegyedik roppant fura párbeszédbe, amely az emberiséget, társadalmunkat, múltunkat és jövőnket új, eleddig felfedezetlen szemszögből világítja meg.
  A cselekmény folyásával a szálak egyre gubancolódnak. Főhősünk feladja terveit, s épp átadná magát a borzalmas száműzetésnek, amikor egyetlen apró mozzanat a feje tetejére állítja mind Jegg Kifou, mind az Olvasó elképzeléseit, hogy immáron átadja helyét az igazság feltárulkozásának. A kérdéses jelenetek értelmet nyernek, a szálak egybeforrnak, s kibontakozik a kötet valódi mondanivalója.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789639699236
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  350 g/db