Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
5
1
3
1
Házhozszállítás

Termék részletek


Bombasiker

2 990 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kiadó:
Pioneer Books
Szerző:
Wendy Wax
Kiadás éve:
2011
Szerző: Wendy Wax
Kiadó: Pioneer Books
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789638942319
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 458 oldal
Méret [mm]: 125 x 185 x 30
 • Mi ​nagyobb tragédia egy nő életében: ha egy fiatalabbért elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül az ígéretesen indult írói karrierje?
  Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő. És ha még nem volna elég a csalfa férj, az eladási számai esése, az undok új szerkesztő és a kilátásba helyezett szerződésbontás, rátör az írói válság is. Pedig szorítja a határidő, hogy leadja a búcsúkönyvet a kiadójának. Ám hiába húzódik vissza hegyi házikója magányába, csak az üres lappal és a még üresebb jövőjével néz farkasszemet.
  Ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. És ők négyen mindig számíthatnak egymásra, amióta tíz éve reménybeli szerzőként összebarátkoztak egy írókonferencián. Együtt írják meg a regényt, saját életüket használva alapanyagként, abban bízva, hogy senki sem ismer majd rá szavaik mögött a valóságra.
  Mert mindannyian titkot őriznek. A munkamániás Mallory St. James a könyveiből finanszírozza fényűző életét. De vajon kicsoda ő valójában? Tanya Mason két munkahely, két gyerek és egy nehéz természetű anya között egyensúlyoz. De vajon miért nem hisz a szerelemben? Faye Truett egy híres televíziós lelkipásztor felesége és vallásos bestseller író. De vajon mit nem árul el még a családjának sem?
  A barátnőket lepi meg a legjobban, amikor a könyv bombasiker lesz. És óriási botrány. Ráadásul rájönnek, hogy valójában milyen keveset is tudnak egymásról.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789638942319
  Tömeg
  330 g/db