Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Mindy McGinnis: Egyetlen kortyot sem

Mindy McGinnis: Egyetlen kortyot sem

Státusz
Raktáron    
-57%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 1 499 Ft
Kiadó
Cartaphilus
Szerző
Mindy McGinnis
Kiadás éve
2016
Cikkszám
9789632664422
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
315 g/db
Rövid leírás a termékről

Szerző: Mindy McGinnis
Kiadó: Cartaphilus
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789632664422
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 352 oldal
Méret [mm]: 125 x 200 x 20

A termék tulajdonságai

MIRE LENNÉL KÉPES, HOGY MEGVÉDD A VÍZFORRÁSODAT EGY KISZÁRADT VILÁGBAN?


A világvége nem bonyolult. Egyszerűen csak nincs többé semmi: se munkahely, se iskola, se üzlet, se közlekedés. Nincsenek emberek sem, csak a megmaradt kevesek. Ők a túlélők, akiknek egyetlen célja van: a fennmaradás. A civilizáció összeomlása után legfőbb törekvésük az élelem megszerzése és a védekezés. 
Anya és Lynn túlélők. Anya nő, harcos és gazdálkodó egy személyben. Felnevelte a lányát, gondoskodott enni és innivalóról, biztonságot teremtett kettejüknek a farmon, megvédelmezte otthonukat a betolakodóktól. S ami a legfontosabb: megvédte legnagyobb kincsüket, a kis tavat, ivóvizük forrását. Puskával kel és fekszik. 
Lynn tizenhat éves. Anyán kívül mással még nem beszélt, mást nem is nagyon látott. Kilencéves kora óta tud vezetni, pontosan céloz és lő, ért a víztisztításhoz, és jól bánik a fejszével. 
Aszályos volt a nyár, az életadó tó vize apadni kezd. Dél és kelet felé is tábortüzek füstje látszik. Vajon a távoli város kiszolgáltatott menekültjei vagy rossz szándékú betolakodók közelednek? Nem lehet tudni. Akár így, akár úgy, Anyának és Lynn-nek készülnie kell a télre, védelmezniük kell a tavat, meg kell védeniük magukat az idegenektől és a prérifarkasoktól.

Mindy McGinnis regényében nincsenek földönkívüliek, sem intelligens robotok, mutánsok vagy vámpírok. Rejtélyes kór sem tizedeli az emberiséget. Éppen csak az ivóvíz fogyott el: a világvégéhez ennyi éppen elég. A nagysikerű regényből Stephenie Meyer, az Alkonyat szerzője készül filmet forgatni.

Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés