Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
1
9
Házhozszállítás

Termék részletek


Heri Kókler és a horror háza Antikvár

-38%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Heri Kókler és a horror háza Antikvár
1 600 Ft
Akció: 999 Ft
Kiadó:
Excalibur
Szerző:
K.B.Rottring
Kiadás éve:
2008
Szerző: K.B.Rottring
Kiadó: Excalibur
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2008
ISBN: 9789639285644
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 188
Méret [mm]: 110 x 180 x 15
 • A ​baljóslatú, sötét ég démoni árnyként telepedett a fekete erdő előtt magasodó hatalmas épületre. A Horror Házának legmagasabb pontján, a hosszú zászló mellett, a tető nélküli torony tetején terpeszkedő teremtmény, a pokolból ideszabadult apró kis szárnyas vízköpő, összegörnyedve hányta a vizet. A rémisztő kastély másik, átellenes oldalán, a baloldali épületszárny tornyán, ebben a pillanatban érces hangján kukorékolni kezdett a mozgásérzékelővel ellátott döglött szélkakas.
  Riasztó volt!
  A bejárat mellett két élő szobor tartotta az erkélyeket. Most mindketten a váratlanul megjelenő fiúra vetették meglepett pillantásukat.
  Heri Kókler úgy menekült, hogy azt tanítani lehetett volna.
  Teljes átéléssel és minden erejét beleadva. A lépcsőn gonoszul elhelyezett és a sötétben alig látható gereblyék minden alkalommal úgy fejbe verték, mint kőművest a hatodik féldeci, de ez a semmiség nem tántorította el korunk hősét, a világ többszörös megmentőjét attól, hogy kereket oldjon. Már éppen elhagyta a motorosfűrész alakúra vágott sövénynövény vonalát, amikor a pokoli gyorsasággal utánanyúló démoni kéz elkapta a nyakát. Heri szemüvege elkerekedett, a hátát és a nadrágját is kiverte a víz. Rémületében elejtette a jobb kezében szorongatott Szt. Ebonitrudat, amit varázspálcaként használt. De ami még ennél is nagyobb baj volt, hogy a baljában szorongatott helyzet kulcsa is kezdett kicsúszni a kezéből. E nélkül viszont semmi esélye sem volt!
  Heri kétségbeesetten küzdött, de a rettentő vasmarok nem eresztette. Hiába is tiltakozott, a szörnykéz végül úgy berántotta, mint gazdasszony szokta a levest. Heri kába agyán még átfutott a negatív gondolat, hogy most aztán vége lesz neki is, mint a botnak.
  De életében nem tévedett még ekkorát!
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789639285644
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  180 g/db