Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
7
2
0
Házhozszállítás

Termék részletek


Horváth Andrea: Hódítási kalauz Antikvár utolsó darab

-32%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Horváth Andrea: Hódítási kalauz Antikvár utolsó darab
2 940 Ft
Akció: 1 999 Ft
Kiadó:
White Golden Book
Szerző:
Hotváth Andrea
Kiadás éve:
2006

Szerző: Horváth Andrea
Kiadó: White Golden Book kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2006
ISBN: 9789639476137
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 160 oldal
Méret [mm]: 133 x 200 x 12

 • Rohanó, ​feszült túlhajszolt világunk nem igazán kedvez a mély emberi kapcsolatok kialakulásának. Nem csak ismerkedni nem tudunk, hanem jól szeretni sem. Nézzünk csak körül magunk körül, hogy hány nem magányos vagy párkapcsolatban, házasságban valóban elégedett embert látunk magunk körül! Pedig lelkünk prizmájának csak egy kicsiny résnyit való állításával minden könnyebb lenne. De vajon ismerjük-e eléggé a társunkat? Tudjuk, hogy neki mi a jó?

  Az asztrológia óriási segítség abban, hogy saját magunkat, a szeretetről vallott igényeinket és embertársainkat jobban, mélyebben meg tudjuk ismerni. Az emberek már az ősi korokban is fürkészték, hogy mi minden közös a különböző meghatározott időpontokban született embereknél. E könyv a mi kultúrkörünkben ismert és népszerű (egyébként babiloni eredetű) asztrológiai rendszer részletes szerelmi titkaiba avat be.

  Az első fejezetekből megtudhatjuk, hogy a három horoszkópelem (Havi jegy, aszcendens és Hold jegy) közül hol van két ember között a közös pont, vagy ha ilyen nincs, mi az a bizonyos „másság”, amit tolerálni kell a másikban. A könyv nemcsak azt írja le, hogy a különböző jegy szerinti emberek mit kívánnak, s várnak el egy kapcsolatban, hanem a jegytípusok ismertetése után azt is, hogy mely másik jegy szülötteinek különösképp mire kell az adott kapcsolaton belül vigyáznia. Míg a születés Hónapja szerinti jegy inkább a belső énünkről árulkodik, a Hold jegy (ahol születésünk napján a Hold állt), az érzelemvilágunkat, ösztönéletünket, tudattalan reagálásunkat tárja fel, az aszcendens (óra szerinti jegy) leginkább a kifelé mutatott magatartásunkat.

  A következő fejezetekben bepillantunk az egyes ősi asztrológiai rendszerek jegytípusainak egyéniségjegyeibe és szerelmes titkaiba. Ha megtudjuk, hogy a kínai, az ősi kelta, és a perzsa horoszkóp szerint korábban már megismert alaptulajdonságunk milyen egyéniségvonásokkal bővül, még többet megtudhatunk magunkról és a társunkról.

  Ezután a könyv a kártyajóslás csodálatos világába vezeti el az emberi szívek titkaira kíváncsi Olvasót. A kártyavetést bárki elsajátíthatja. Kétféle egyszerű párkapcsolati kirakás tanulható, amit akár tarot, akár magyar, akár francia kártyával bárki megcsinálhat saját magának. Nem kevésbé izgalmas az utolsó fejezet sem, ami az egyes szerelmi varázslások és mágikus praktikák csodáiról nyújt kóstolót, amelyeket szintén bárki megpróbálhat.

  Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a legjobb „mágia” a szeretet, a pozitív kisugárzás és a mások elfogadásáról szóló tolerancia, amiről ez az egész könyv szól.

 • Szállítási idő
  2-3 munkanap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789639476137
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  277 g/db