Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Jackson Lynne Laura: A fény ami összeköt

Jackson Lynne Laura: A fény ami összeköt

Státusz
ÚJ    
-71%
Termék ára
3 499 Ft
Akció: 999 Ft
Cikkszám
9789633103616
Megosztom
Funkciók
Tömeg
560 g/db
Rövid leírás a termékről
Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 282
Borító: KEMÉNYTÁBLA
Súly: 560 gr
ISBN: 9789633103616
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2016
Fordító: Nagy Mónika Zsuzsanna
A termék tulajdonságai

Létezik-e ​a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat?
Az Üzenetek a túlvilágról különleges nézőpontból közelíti meg a mindenkit foglalkoztató, örök kérdéseket, miközben olyan hétköznapi emberekről olvashatunk, akik újra találkozhattak elhunyt barátaikkal és családtagjaikkal: igaz történetek sorát ismerhetjük meg az élet és halál közötti határon átívelő megbocsátásról és megbékélésről.
A szerző csodálatos világlátása ráirányítja a figyelmünket arra, hogy a szeretteinkhez fűződő kapcsolatunk áthatol időn és téren: azért vagyunk itt, hogy önzetlenül szeressünk, és elfogadjuk mások szeretetét. Kiszélesítve az emberi tapasztalatról alkotott elképzelésünket és tudatosságunk határait, a könyv fogódzót nyújt ahhoz, hogyan éljünk teljes életet.
Laura Lynne Jackson feleség, anya, középiskolai angoltanár és médium. Adottságait a paranormális jelenségekkel foglalkozó legkiválóbb tudományos szervezetek vizsgáztatták, és igazolták valódiságukat.
Jackson annak szentelte életét, hogy fölfedezze a túlvilághoz kötődő kapcsolatainkat, beszélgessen eltávozott szeretteinkkel, és segítsen megbékélni a veszteségeinkkel.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés