Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
3
1
Házhozszállítás

Termék részletek


Játékos tanulás - Ki olvas velem? (Verdák) - 6-7 éveseknek

1 800 Ft
Kiadó:
Alexandra
Kiadás éve:
2010

Szerkesztő: Szabó Lea
Kiadó: Alexandra kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
ISBN:9789632976938
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 210 x 300 x 7

 • A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, játékok, rejtvények és könnyen olvasható minikönyvek mind-mind az olvasásra ösztönzik a gyermeket.
  A gyerekek különböző ütemben tanulnak meg olvasni. Időre és gyakorlásra van szükségük. A szövegértés egyik fontos része a háttértudás. Ahhoz, hogy a különböző történetek értelmet nyerjenek, az olvasónak rendelkeznie kell már bizonyos ismeretekkel a témáról. A mindennapos olvasás, az új szavakról, fogalmakról folytatott beszélgetések, a különböző élethelyzetek gazdagítják gyermekünk háttérismereteit.
  A fogalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.

  A verdák hihetetlen sebességre kapcsoltak! Céljuk az, hogy rengeteg játékos feladaton keresztül megmutassák neked, milyen egyszerű olvasni és írni. Biztonsági öveket bekapcsolni, a Szelep-kupa rád vár!

  A foglalkoztató könyv tartalmaz 3 oldal felhasználható matricát is!

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632976938
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  370 g/db