Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Játékos tanulás - Olvasásból jeles! 7-8 éveseknek

Játékos tanulás - Olvasásból jeles! 7-8 éveseknek

Státusz
ÚJ    
-61%
Termék ára
1 800 Ft
Akció: 699 Ft
Kiadó
ALEXANDRA KIADÓ
Kiadás éve
2012
Cikkszám
9789632976969
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerkesztő: Szabó Lea
Kiadó: Alexandra kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 210 x 300 x 7
A termék tulajdonságai
A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, figurák és könnyen olvasható minikönyvek mind-mind arra ösztönzik gyermekünket, hogy különböző történeteket olvasson és próbáljon meg értelmezni.
Miért fontos a szövegértés? Az olvasás aktív folyamat. A jó olvasók megértik, mit olvasnak, emlékeznek rá, és tudnak beszélni a szövegről. Különféle stratégiákat alkalmaznak, melyekkel az olvasott szöveget értelmezik, például: megjósolják, mi fog történni, megjegyzik a fontos adatokat, kérdéseket tesznek fel, illetve meglátják az összefüggéseket az olvasott szöveg és a valós élet között. Fontos, hogy gyermekünknek nap mint nap lehetősége nyíljon az olvasásra, és a gyakorlatban alkalmazza a szövegértési stratégiákat.
Tartsuk szem előtt gyermekünk tűrőképességét. Ne fárasszuk ki túlságosan, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a munkát, amikor a kicsinek kedve van még kinyitni egy könyvet.
Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.
Ebben a könyvben Csingiling és barátai megtanítják neked, hogyan figyelj olvasás közben az apró részletekre, hogyan emlékezhetsz vissza az eseményekre és a szereplőkre. A meséken kívül valós történetek is segítenek abban, hogy tündérien ügyes olvasó váljon belőled!
Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés