Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Játékos tanulás - Olvasásból jeles! 7-8 éveseknek

1 800 Ft
Kiadó:
ALEXANDRA KIADÓ
Kiadás éve:
2012
Szerkesztő: Szabó Lea
Kiadó: Alexandra kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 210 x 300 x 7
 • A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, figurák és könnyen olvasható minikönyvek mind-mind arra ösztönzik gyermekünket, hogy különböző történeteket olvasson és próbáljon meg értelmezni.
  Miért fontos a szövegértés? Az olvasás aktív folyamat. A jó olvasók megértik, mit olvasnak, emlékeznek rá, és tudnak beszélni a szövegről. Különféle stratégiákat alkalmaznak, melyekkel az olvasott szöveget értelmezik, például: megjósolják, mi fog történni, megjegyzik a fontos adatokat, kérdéseket tesznek fel, illetve meglátják az összefüggéseket az olvasott szöveg és a valós élet között. Fontos, hogy gyermekünknek nap mint nap lehetősége nyíljon az olvasásra, és a gyakorlatban alkalmazza a szövegértési stratégiákat.
  Tartsuk szem előtt gyermekünk tűrőképességét. Ne fárasszuk ki túlságosan, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a munkát, amikor a kicsinek kedve van még kinyitni egy könyvet.
  Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.
  Ebben a könyvben Csingiling és barátai megtanítják neked, hogyan figyelj olvasás közben az apró részletekre, hogyan emlékezhetsz vissza az eseményekre és a szereplőkre. A meséken kívül valós történetek is segítenek abban, hogy tündérien ügyes olvasó váljon belőled!
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632976969
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  300 g/db