Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
9
3
4
6
1
Házhozszállítás

Termék részletek


Játékos tanulás - Tigrisztikus betűkaland - 5-6 éveseknek

1 800 Ft
Kiadó:
Alexandra
Kiadás éve:
2010

Szerkesztő: Szabó Lea
Kiadó: Alexandra
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789632976884
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 78 oldal
Méret [mm]: 210 x 300 x 7

 • A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, játékok, kirakók és a szórakoztató feladatok élvezetessé teszik a tanulást, és segítenek abban, hogy a kicsi könnyedén eligazodjon a betűk világában.
  A betűk felismerése, megformálása és összekötése fontos alapot jelent az olvasás, az írás és a helyesírás terén. A gyors betűfelismerés hatalmas előnyt jelent akkor, amikor gyermekünknek az iskolában már önállóan kell olvasnia írnia. A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek feladatai segítségével a kicsik játékosan tanulják meg felismerni a betűket. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy azok lekössék a gyermekek figyelmét. A tanulás a kedvenc mesehősökkel igazi élményt jelent, az alapkészségek elsajátítása pedig önbizalommal tölti el a kis tanulókat. A gyermekek könnyebben boldogulnak majd az iskolában, amikor írni és olvasni tanulnak.
  A foglalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki túlságosan, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a munkát, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa.
  Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.
  Bagoly és Micimackó remek játékot találtak ki barátainknak: a Százholdas Pagony lakói betűlufikat fognak gyűjteni! A játékban te is részt vehetsz, és közben megismerheted a nyomtatott nagybetűket és az írott kisbetűket!

  A foglalkoztató könyv tartalmaz 3 oldal felhasználható matricát is!

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632976884
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés