Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Jonathan Kellerman: Gyilkos

Jonathan Kellerman: Gyilkos

-40%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 1 799 Ft
Cikkszám
9789636438135
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
344 g/db
Rövid leírás a termékről
ISBN: 9789636438135
Kiadó: General Press Kiadó
Terjedelem: 320
Év: 2015
A termék tulajdonságai

Alex ​Delaware pszichológus meg sem moccan, azután hanyagul keresztbe teszi a lábát, és igyekszik nyugodtnak mutatkozni. Mindezt úgy, hogy a páciens, aki vele szemben ül, megütögeti a mellette lévő táskáját, és az egyik ujjával körülrajzol egy dudort a bőrön. Megütögeti még egyszer, tompán puffan, az ott lapuló tárgy kemény és tömör. Nem mond többet, csak annyit: „Nem fogom lelőni magát, Delaware doktor. Pedig meg kellene tennem.”

Ettől a pillanattól kezdve a Los Angeles-i gyilkossági csoport tanácsadója
prédává válik. Pedig az ügy, amely idáig vezetett, mocskosnak ugyan mocskos volt, de nem ígérkezett ennyire baljóslatúnak. A fenyegetés azonban most elhangzott, és úgy tűnik, nem csak Alex élete van veszélyben. Az első gyilkosság áldozatát még maga a pszichológus sem tudta volna megtippelni…

A Jonathan Kellerman (Rejtély, Bűntudat) eddigi regényeiből jól ismert nyomozópáros, Delaware doktor és Sturgis hadnagy különös ügybe csöppen, amelyben óhatatlanul a saját bőrüket is vásárra kell vinniük. Az ironikus humorú regény újabb és újabb fejlemények között lavírozva megdöbbentő végkifejlet felé halad.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés