Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Médiumok - Túlvilági szellemekkel társalgók

Médiumok - Túlvilági szellemekkel társalgók

Státusz
Raktáron    
-22%
Termék ára
899 Ft
Akció: 699 Ft
Cikkszám
9789632901060
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről
Vagabund, Kecskemét, 2016
204 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632901060 · Fordította: Vágó Csaba
A termék tulajdonságai

A ​médium szó parapszichológiai értelmezés szerint olyan személy, aki az emberek és a szellemek világa között közvetít, aki valamely természetfeletti erő segítségével képes kommunikálni a szellemekkel, információkat, üzeneteket közvetít, vagy aki saját maga is idéz elő paranormális jelenségeket.
A kapcsolat felvétele transzállapotban történik, a médium testét egy túlvilági entitás vonja maga alá, hogy azok annak segítségével kapcsolatba kerüljenek az élőkkel.
A médium a legtöbbször a saját hangján szólal meg, ám előfordulnak ettől eltérő esetek is. Bár a szellemek test nélküli lények, akadnak közöttük megdöbbentő hatalommal rendelkezők. Ezek némelyike képes rábírni a médium testét, hogy folyékonyan beszéljen olyan nyelveken, amelyeket korábban nem ismert, más kézírással írjon, mint a tőle megszokott, és olyan információkat osszon meg a hallgatóságával, amelyeket maga nem ismerhet. Előfordul, hogy a transzba esett médium új képességeket mutat, amelyekkel korábban nem rendelkezett, éber állapotban képtelen lenne.
Az információ rövid ideig tart, épp csak annyira elegendő, hogy az üzenetek átjussanak egyik pontból a másikba, a transzállapot megszűnésével a médium elveszti hirtelen szerzett tudását és képességeit.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés