Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
1
1
8
7
5
Házhozszállítás

Termék részletek


Médiumok - Túlvilági szellemekkel társalgók

-22%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Médiumok - Túlvilági szellemekkel társalgók
899 Ft
Akció: 699 Ft
Vagabund, Kecskemét, 2016
204 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632901060 · Fordította: Vágó Csaba
 • A ​médium szó parapszichológiai értelmezés szerint olyan személy, aki az emberek és a szellemek világa között közvetít, aki valamely természetfeletti erő segítségével képes kommunikálni a szellemekkel, információkat, üzeneteket közvetít, vagy aki saját maga is idéz elő paranormális jelenségeket.
  A kapcsolat felvétele transzállapotban történik, a médium testét egy túlvilági entitás vonja maga alá, hogy azok annak segítségével kapcsolatba kerüljenek az élőkkel.
  A médium a legtöbbször a saját hangján szólal meg, ám előfordulnak ettől eltérő esetek is. Bár a szellemek test nélküli lények, akadnak közöttük megdöbbentő hatalommal rendelkezők. Ezek némelyike képes rábírni a médium testét, hogy folyékonyan beszéljen olyan nyelveken, amelyeket korábban nem ismert, más kézírással írjon, mint a tőle megszokott, és olyan információkat osszon meg a hallgatóságával, amelyeket maga nem ismerhet. Előfordul, hogy a transzba esett médium új képességeket mutat, amelyekkel korábban nem rendelkezett, éber állapotban képtelen lenne.
  Az információ rövid ideig tart, épp csak annyira elegendő, hogy az üzenetek átjussanak egyik pontból a másikba, a transzállapot megszűnésével a médium elveszti hirtelen szerzett tudását és képességeit.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632901060
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés