Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Mozart Múzsája

Mozart Múzsája

-50%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kiadó
Athenaeum
Szerző
Vivien Shotwell
Kiadás éve
2014
Cikkszám
9789632933160
Megosztom
Funkciók
Tömeg
395 g/db
Rövid leírás a termékről

Szerző: Vivien Shotwell
Kiadó: Athenaeum
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9789632933160
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 336 oldal
Méret [mm]: 140 x 215 x 30

A termék tulajdonságai

London ​az 1700-as évek végén. Egy fiatal lány titokban énekórákat vesz egy híres kasztrálttól. Miután felvértezte magát tudással, hátrahagyja a biztonságot jelentő otthont, hogy Velence és Nápoly színpadain versenyre keljen a kor legjobbjaival. Tizenhat évesen részegítő világba csöppen; nemesek és méregkeverők közé, ahol a hírnév és gazdagság együtt jár, de nagy árat kell fizetni érte. Anna a szerelmi csalódásba is hamar belekóstol. 
Pár év múlva a zseniális szoprán híre eljut Bécsig, a császár udvarába. Itt találkozik az egykori csodagyerek Mozarttal, akiben intelligenciában és tehetségben is párjára lel. Minthogy a konvenciók és friss házasságaik mindkettőjüket kötik, nyíltan nem közeledhetnek egymás felé. Ahogy magánéletük fokozatosan megromlik, Anna és Mozart egyre inkább egymásban találják meg a fényt, az inspirációt, a boldogságot…de vajon meddig mehet el egy nő abban a világban, amelyet férfiak kottáznak? 
Elsöprő szerelmem és pontos korrajz az operaszínpadok kevéssé ismert világáról. A Mozart múzsája két különleges csillag találkozását és rövid együttállását örökíti meg. A világ legnagyobb zeneszerzője és a fiatal szoprán története időtlen, felkavaró és megható egyszerre, akár Mozart zenéje.

Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés