Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Palotás Petra: Papás-mamás

Palotás Petra: Papás-mamás

Státusz
ÚJ    
-50%
Termék ára
2 790 Ft
Akció: 1 399 Ft
Cikkszám
9789639971387
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
240 g/db
Rövid leírás a termékről
Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Oldalak száma: 182
Borító: KARTONÁLT
Súly: 240 gr
ISBN: 9789639971387
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2010
A termék tulajdonságai

Palotás ​Petra minden pillanatát élvezi az anyaságnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy Petra nem dolgozik. Nemsokára megjelenik legújabb könyve, ami mi másról szólna, mint az anyaságról. Kislánya januárban ünnepelte az első születésnapját, úgyhogy jelenleg pont abban a korban van, amikor mindennap valami új mutatvánnyal lepi meg szüleit. Ez pedig ihletet adott a műsorvezetőnek.

"Fél kilenckor már fogytán volt az ereje, ezért önző módon az egyik legrövidebb mesét olvasta fel, Bercike együttműködőnek mutatkozott, maciját magához ölelve viszonylag hamar álomba szenderült. A Mama megkönnyebbült, leült a fotelba, egy színes női magazint lapozgatott, néhány percre elmerült a pletykák és a tűsarkúk világában, de a nyugalom nem tartott sokáig. Egy jó negyed óra múlva Bercike mamát követelt, mert félt, aztán villanyt, majd a nyuszit a maci helyett, vizet, és egy jó óra elteltével hatalmas krokodilkönnyek közepette kakaót. Merthogy éhes, ez volt a három éves kisember részéről az aduász, remélve, hogy erre anyja nem tud nemet mondani. És az valóban nem tudott, vagy nem akart, mert a naptól való elnyűttsége már a tetőfokára hágott. Kikeverte a kakaót, és ágyba vitte Bercikének. Kisfia elégedetten két marokra fogta a bögrét, és hörpölni kezdte a meleg, édes nedűt. Fellelkesedve beteljesült kérésén a nyusziját is meg akarta itatni, de álmos keze megbicsaklott és kiömlött a kakaó. Végigfolyt a takarón, és teljesen átáztatta a pizsamát.
A Mama nem akart hinni a szemének, betelt nála a pohár, elvesztette a türelmét, és haragosan rákiabált Bercikére. A kisfia összerándult, egy pillanatig habozott, elsírja-e magát, de aztán csak nagy, őszinte szemekkel ennyit suttogott:
– Azuka, én tudom ám, miért vagy ilyen mérges…
A Mama válasza zavart, kérdő tekintet volt.
– Azért mert késő van, már bezártak a pizsamaboltok, és nem tudunk új pizsamát venni.
A Mama hangos, könnyes kacagásban tört ki, hevesen ölelgetni, puszilgatni kezdte Bercikét, miközben arra gondolt, a legnagyobb boldogságot már megtalálta, a többi majd meg jön magától."


Vélemények a termékről
Webáruház készítés