Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Pierre Dukan: A ​gömbölyű szép! - A férfiak szerint…

Pierre Dukan: A ​gömbölyű szép! - A férfiak szerint…

Státusz
ÚJ    
-86%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 499 Ft
Cikkszám
9789639971240
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
250 g/db
Rövid leírás a termékről
Kiadó: Jaffa Kiadó
Oldalak száma: 240
Megjelenés: 2013
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789639971240
Méret: 140 mm x 200 mm x 20 mm
A termék tulajdonságai

Gömbölyded ​csípő, húsos combok, kerek idomok – nos, nem éppen ilyennek képzeltük a 21. századi bombanőt! Pedig a lágy, ívelt formák különböztetik meg a nőket a férfiak szálkás, csupa izom testi adottságaitól. Ha ősi ösztöneinkre hallgatnánk, és figyelmen kívül hagynánk az olykor erőszakkal belénk sulykolt társadalmi-kulturális „tudást”, akkor a kerekded idomokat nem is láthatnánk másmilyennek, csakis vonzónak – akár férfiak vagyunk, akár nők.
Hiszed vagy sem, kedves olvasó, igenis léteznek olyan férfiak a Földön, méghozzá szép számmal, akik szerint ezek a női testre jellemző tulajdonságok a lehető legvonzóbb jelzések. És hogy ki állítja ezt? Nem kisebb szaktekintély, mint a táplálkozástudomány elismert tudósa, dr. Pierre Dukan, aki a munkája során szembesült a kerekdedség kulturális tabujával, illetve az ennek köszönhető, olykor gyötrelmes fogyókúrák káros hatásaival.
Dukan érdekesebbnél érdekesebb etológiai, antropológiai, szociológiai bizonyítékokat felsorakoztatva állapítja meg: rossz úton járunk, ha engedünk a társadalmi nyomásnak, és a nemek közötti – akár testi, akár viselkedésbeli – különbségek eltüntetésén munkálkodunk. Az érzékek világában zajló ősi, mágikus kommunikációban ugyanis éppen a férfi és a nő testének különbözősége az, aminek a vágyat, illetve fajunk fennmaradását köszönhetjük. Így aztán, ha végigolvassuk fejtegetéseit, szikrányi kétely sem marad bennünk: a férfiak valóban a gömbölyded nőket szeretik!


Vélemények a termékről
Webáruház készítés