Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
1
7
6
1
5
Házhozszállítás

Termék részletek


Agatha Christie: Poirot nyomoz - antikvár

2 300 Ft
Kiadó:
EURÓPA KÖNYVKIADÓ
Szerző:
Agatha Christie
Kiadás éve:
2012
Szerző: Agatha Christie
Kiadó: Európa
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2012
Kötésmód: Keménytáblás, kötött
Oldalszám: 223
Méret [mm]: 100 x 185 x 15

Antikvár, kis sérülés a hátsó borítón.
 • Tizenegy ​történet a világ leghíresebb belga detektívjéről.
  Mary Marvell, a hollywoodi filmcsillag fenyegető leveleket kap Nyugat csillaga nevű gyémántját el fogják rabolni, ha egy helyen lesz Kelet csillagá-val, Lady Yardly híres ékkövével. Valóban egy kínai istenszobor jobb és bal szeme volt hajdan a két gyémánt?
  Miért sikerül Robinsonéknak a piaci ár negyedéért lakást bérelniük Knightsbridge-ben? Londonban csillagászati összegeket kérnek minden kiadó lakásért! És miért hitték a többi lakáskeresők, hogy a lakást már kiadták? Az egyiptomi fáraó sírját feltáró régész meghal. Aztán az ásatást pénzelő amerikai milliomos is, meg az unokaöccse – New Yorkban. Igaz lenne az átokról szóló legenda, vagy van minderre természetes magyarázat?
  A Grand Metropolitan szállóban ellopják a híres gyöngysort. Igen ám, de a tulajdonosnő komornája végig a szobában volt. Poirot az egyetlen, aki hisz az ártatlanságában – de akkor mi történt valójában?
  Anglia miniszterelnöke az első világháború idején audiencián jár a királynál, majd szerencsésen túlél egy merényletet, és áthajózik Franciaországba. A szövetségesek konferenciáján a német békekötési indítvány ellen akar szót emelni de Franciaországba érve elrabolják. Poirot-nak huszonnégy órája (és tizenöt perce) van, hogy megtalálja, miközben két ország rendőrei teszik tűvé mindhiába a francia vidéket.
  Miss Violet Marsh összeveszett nagybátyjával, mert nem akart háziasszony lenni, inkább egyetemre ment. Vajon az-e a tanulatlan, de csavaros eszű öregember igazi végrendelete, amelyben mindenét jótékony célra hagyja, vagy elrejtett egy másikat, hogy kiderüljön: okosabb lesz-e attól egy lány, ha diplomát szerez?
  Ezekben és a többi öt történetben is megcsodálhatjuk Poirot páratlan éleslátását
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789630794176
  Tömeg
  260 g/db