Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Robyn Young: Renegát (Felkelés-trilógia 2.)

-29%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Robyn Young: Renegát (Felkelés-trilógia 2.)
3 499 Ft
Akció: 2 499 Ft
Kiadó:
Gold Book
Szerző:
Robyn Young
Kiadás éve:
2014
Gold Book, Debrecen, 2014
440 oldal · keménytáblás
 • Az ​angol Edward király bevonul Skóciába. Hadjáratának célja, hogy az Arthur korabeli próféciának megfelelően egyesítse uralma alatt a Brit-szigeteket. Wales eltiprása után ehhez már csupán Malakiás botjára, az ír nemzeti lét szimbólumára van szüksége.
  Edward számításait egyetlen ember húzhatja keresztül. Robert Bruce hát-rahagyja háborútól gyötört szülőföldjét, és Írországba hajózik, hogy még Edward előtt megszerezze a botot. Ereiben királyok vére folyik, és sorsa, hogy továbbvigye családja igényét Skócia trónjára.
  Ám a vad vidéket járva, egy kíméletlen orgyilkossal a nyomában Robert távol került célja beteljesítésétől. Ráadásul mások is kiszemelték maguknak Skócia koronáját, és gyülekezni kezdenek régi ellenségei.
  Ez a hódítás, a hatalom és az árulás játszmája, és Robert belátja, ha győzni akar, előbb le kell mondania mindenről, amit szeret. Mindig is készen állt rá, hogy a harcmezőn haljon meg – de mit kell még feláldoznia, hogy életben tartsa a reményt?
  A Renegát a cselszövés és a megosztott hűség, a harc és az árulás lélegzetelállító regénye, valamint a középkori világ kiváló ábrázolása.

 • Szállítási idő
  2-3 munkanap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789634262749
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  745 g/db