Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Robyn Young: Királyság (Felkelés-trilógia 3.) - Két nemzet, egy sors

Robyn Young: Királyság (Felkelés-trilógia 3.) - Két nemzet, egy sors

-29%
Termék ára
3 499 Ft
Akció: 2 499 Ft
Cikkszám
9789634263746
Megosztom
Funkciók
Tömeg
609 g/db
Rövid leírás a termékről
Gold Book, Debrecen, 2015
440 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634263746
A termék tulajdonságai

KÉT ​NEMZET, EGY SORS

A bannockburni csata 700. évfordulójának évében jelent meg Robyn Young Robert Bruce-ról, a történelem egyik legnagyobb lázadójáról szóló trilógiájának befejező kötete.

Az epikus történet eléri vérfagyasztó csúcspontját, ahogy Robert Bruce beteljesíti a sorsát.

Robert megvalósította nagyratörő célját, Skócia királyává koronázták, de eközben magára vonta Edward angol király haragját. Az angolok magasba emelik a rettegett sárkányos zászlót, és északra vonulnak, hogy visszafoglalják a Skót Királyságot.

Ám Robertnek nemcsak az angolokkal kell szembenéznie. Vetélytársa, John Comyn megölése miatt kettészakadt a királyság, és megosztott erőivel, honfitársai ellen is harcolva Robert kénytelen a hegyek közé húzódni. Van koronája, de nincs országa, elszánt a harcra, de nincs serege.

Szinte járhatatlan út áll előtte, árulással és gyásszal minden kanyarban, Robertnek mégis vissza kell szereznie a trónját és a népe tiszteletét.

A hegyek között rejtőző erődökből és a távoli Nyugati-szigetekről harcolva néhány bátor férfi és a bájos nemeshölgy, Christiana támogatásával Robert előretör oda, ahol II. Edwarddal kell találkoznia, hogy eldöntse Skócia jövőjét az évszázad csatájában Bannockburn falva mellett.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés