Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Sandra Brown: Texas! ​Chase (Texas-trilógia 2.)

Sandra Brown: Texas! ​Chase (Texas-trilógia 2.)

Státusz
ÚJ    
-50%
Termék ára
1 990 Ft
Akció: 999 Ft
Cikkszám
9789632034140
Megosztom
Funkciók
Tömeg
240 g/db
Rövid leírás a termékről

Szerző: Sandra Brown
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789632034140
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 264
Méret [mm]: 120 x 200 x 18

A termék tulajdonságai

A ​Tyler családot- Sandra Brown Texas- trilógiájának hőseit- mindenki jól ismeri Milton Pointban. Chase és Lucky, akik a családi olajfúró-vállalkozást vezetik, örökké a város érdeklődésének középpontjában állnak. Nemcsak mert temperamentumos, meggyőződésükért ölre menni se rest, ritka szép szál férfiak és híresen jó testvérek: életük fordulatai is folyvást új meg új beszédtémát jelentenek.
Hetedhét országra szóló boldogságból a gödör aljára kerülni: Chase-nek ez is kijut, mikor imádott felesége gyermekkel a szíve alatt autóbaleset áldozata lesz. Chase összeomlik, kétségbeesett önpusztítása már szinte a züllés útjára taszítja, nem mer otthon lenni, csak a pillanatnyi feledést hajszolja. S éppen mikor szó szerint a porban hever, mert a rodeón leveti hátáról a bika, megcsillan az újrakezdés reménye… Egy régi iskolatársnő, aki titkon hő szerelmet ápol iránta az iskolai évek óta, szemtanúja a jelenetnek.
Csakhogy kicsoda ez a nő? Marcie Johns, az ingatlanügynök, aki a halálos balesetkor az autót vezette- egy házat akart éppen megmutatni szegény asszonykának. Marcie, akit az iskolában Libusnak neveztek el, ugyan nem tehet semmiről, hiszen a másik kocsi nézte el a stoptáblát, de gyötri a lelkiismeret. Hogyan vigasztalhatná meg a gyászoló férjet? Hogyan állíthatná talpra? Az esze vagy a szíve segíti-e jobban tervét? Vagy a sors?


Vélemények a termékről
Webáruház készítés