Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
7
2
7
Házhozszállítás

Termék részletek


Stephen Paul Thomas: A fekete mágia szívében (World War S – Spirituális világháború 3.)

-33%
Stephen Paul Thomas: A fekete mágia szívében (World War S – Spirituális világháború 3.)
2 990 Ft
Akció: 1 999 Ft
Articity, Magyarország, 2016
420 oldal · puhatáblás
ISBN: 9786158032520
Illusztrálta: Tomasovszki István
 • Az ​évezredeken átívelő spirituális küzdelem eredményeképpen az előző rész végén a Vatikán örökre megváltozott: már nem világi hatalmi tényező, nem a titkait féltve őrző, iratait földalatti könyvtárban rejtegető, botlásait és a hatalmi visszaéléseit mentegető és takargató vallásos intézmény, hanem viszonyát Istennel megújító és helyreállító, igazi keresztény misszió. Az új pápa gyökeresen átalakítja a szervezetet, amire elődeinek nem volt meg a hite és bátorsága.
  Az előző rész hősei, Paul, Lylian, John és Julie Afrikába indulnak a Josh által látott profétikus álmot követve, hogy megkeressék az első afrikai születésű pápát, II. Pétert. Útjukat nem egyedül teszik meg: árnyként kísérik őket a Gadarai Démonlégió szövetségesei, a fekete mágia boszorkánymestereinek szellemiségei.
  John és Julie a varázslók és mágusok feketepiacán találkozik egy fétiskereskedővel, aki ismeri az “Afrika Szentjeként” emlegetett pápát, és tud arról a faluról, ahol a világtól visszavonultan gondoskodik a rászorulókról. Hajlandó elkalauzolni őket hozzá, bár Johnnak nem tetszik az ötlet. A dolgok nem alakulnak jól: táborukat sárlavina borítja el, és John csak reméli, hogy Julie-t nem sodorta magával.
  Paul és Lylian útjai másfelé vezetnek: egy helyi informátor segítségével próbálják megtalálni a “szent embert”, de nekik sem jutott könnyű feladat – az angyali seregek segítsége nélkül ők is elvesznének.
  Közben Európában és az Egyesült Államokban új vallás van kialakulóban: a Mester és szolgálólányai – Salome Sue Richardson és Sidney Grimm – kontinenseken átívelő méretűre duzzasztják a szervezetet Carl Millerbeck, a korrupt és hataloméhes politikus segítségével. Mindenki betekinthet majd az eljövendőbe…

 • Cikkszám
  9786158032520
  Tömeg
  377 g/db