Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Stephen Paul Thomas: A ​sárkány szolgálói (World War S – Spirituális világháború 2.)

-33%
Stephen Paul Thomas: A ​sárkány szolgálói (World War S – Spirituális világháború 2.)
2 990 Ft
Akció: 1 999 Ft
Articity, Magyarország, 2015
420 oldal · puhatáblás
ISBN: 9789638998590
Illusztrálta: Tomasovszki István
 • Stephen ​Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – folytatódik.
  Ebben a részben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyerő, fiatalos és rámenős üzletember álcája lassan lehull az olvasók előtt, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hős igazi, sötét arca.
  Szellemi béklyójában tovább szorongatja Sue-t, aki megragadja az esélyt, hogy visszakapja korábbi népszerű műsorát és újra a spirituális valóságshow-k királynője legyen. Belemegy a Mester – és a démoni erők – játékaiba, és azzal nyugtatja magát: a szolgálatait lánya, a halálos beteg Kathy miatt adja el az ördögnek.
  Josh megszerzése továbbra is elsődleges célja a fekete felhőként előrenyomuló Gadarai Démonlégió számára: a fiú képességei kulcsszerepet játszhatnak majd az új okkult vallás felépítésében. A kivágott bibliai szakaszokból egy új nyelv, egy új isten születik. A hömpölygő betűfolyamból kirajzolódik a sötétség terve.
  Előrenyomulásukat segítik a korábbi évszázadokban megnyert szellemi ütközetek, a korrupt politikusok és egyházfők, a megkísértett és bűnbeesett emberek sora.
  Julie, John és Paul felfejti az ördögi terv részleteit, és tovább harcol Josh megmentéséért.
  A csend lassan véget ért – de a háború korántsem.
  A Vatikán örökre megváltozik.

 • Cikkszám
  9789638998590
  Tömeg
  377 g/db