Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Stephen Paul Thomas: Én, ​II. Péter pápa (World War S – Spirituális világháború 4.)

Stephen Paul Thomas: Én, ​II. Péter pápa (World War S – Spirituális világháború 4.)

Státusz
ÚJ    
-33%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 1 999 Ft
Cikkszám
9786158032568
Megosztom
Funkciók
Tömeg
357 g/db
Rövid leírás a termékről
Articity, Magyarország, 2016
384 oldal · puhatáblás
ISBN: 9786158032568
Illusztrálta: Tomasovszki István
A termék tulajdonságai

Stephen ​Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – az egyik spirituális mérföldkövéhez érkezett. Ebben a részben hőseink – John, Julie, Paul és Lylian – végre beteljesíthetik a missziót, amire az egész világ vár.

Afrika ősi démonai – melyek között ott vannak a fekete és fehér mágia, valamint a kuruzslás és a jövendőmondás szellemiségei – nem adják könnyen magukat: Julie lelkét a végletekig facsarják, hogy távol tartsák Afrika Szentjétől. Paul és Lylian a fétiskereskedők és boszorkánydoktorok gyűrűjében csak a hitére – és láthatatlan védelmezőire – számíthat, hogy elérjék a Josh által megjövendölt tábort.

Közben Keith és Lea – a Lelkek Könyve Intézet vezető pszichiáterei – belemerülnek a múltba: előző életekben kutakodnak, hogy megtudják, ki is valójában William Ridmoore, akinek pályája töretlenül ível felfelé az új egyházban. Eközben a saját sorsukat is érintő, a történelem mélységeibe mutató összefüggésekre bukkannak.

Csak pár nap van hátra az első Lelkek Könyve Látogatóközpont megnyitásáig, ahol mindenki betekinthet előző életébe. Isten embereinek nem maradt sok idejük arra, hogy II. Péter üzenetét eljuttassák a világnak.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés