Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
0
8
4
8
2
Házhozszállítás

Termék részletek


Szkítia kapui (Türannosz 1. könyv)

-57%
Szkítia kapui (Türannosz 1. könyv)
3 499 Ft
Akció: 1 499 Ft
Kiadó:
GOLD BOOK KIADÓ
Szerző:
Christian Cameron
Kiadás éve:
2011
Szerző: Christian Cameron
Kiadó: Gold Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789634261957
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, VÉDŐBORÍTÓ, FŰZÖTT
Oldalszám: 419 oldal
Méret [mm]: 160 x 235 x 42
 • Dicsőség. Halál. Alexandrosz mellett harcolva, miközben az tűzzel-vassal eljutott a Perzsa Birodalom szívébe, Kineász látta a földre szállt hadistent - a szinte Homérosz sorai közül előlépett hőst, és a legrosszabb rémálmainál is szörnyűbb borzalmakat. Görög lovascsapatát újra meg újra a perzsák ellen vezetve Kineász kétszer is kiérdemelte a babérkoszorút bátorságáért, és szerzett néhány soha be nem gyógyuló sebet. Ám amikor hazatért keletről szülővárosába, Athénba, nem dicsőség lett az osztályrésze azért, mert együtt harcolt a világhódítóval, hanem szégyen és száműzetés.

  Mivel nem maradt egyebe, csak a neve és a katonaként szerzett hírneve, beleegyezik, hogy néhány veterán társaságában a Fekete-tenger mellé, Olbia városába menjen, ahol a türannosz jó pénzt kínál a város nemeseiből álló lovasság kiképzéséért. Kineász és emberei azonban hamarosan rájönnek, hogy csak bábuk a türannosz hatalmi játszmáiban, amiket a polgárok ellen folytat, miközben külső veszély is fenyegeti a várost. Míg Alexandrosz a világ meghódításával van elfoglalva, a makedónok aranyra és gabonára éheznek - és Olbiában mindkettő bőségesen akad.

  Kineász hirtelen abban a helyzetben találja magát, hogy szembe kell néznie a világ leghalálosabb hadigépezetével, mindössze a frissen kiképzett lovasságra, maroknyi zsoldosra és Olbia kiszámíthatatlan szkíta szövetségeseire támaszkodva. Egy szkíta látó sötét jóslatának terhével a vállán, egy gyönyörű harcosnő képétől kísértve, akinek a szerelme a halálát is jelentheti, Kineásznak lélegzetelállítóan merész tervet kell kiötölnie, hogy elkerülje a végzetet, amit az istenek előkészítettek számára.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Cikkszám
  9789634261957
  Tömeg
  800 g/db
Webáruház készítés