Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Szkítia kapui (Türannosz 1. könyv)

Szkítia kapui (Türannosz 1. könyv)

Státusz
ÚJ    
-57%
Termék ára
3 499 Ft
Akció: 1 499 Ft
Kiadó
GOLD BOOK KIADÓ
Szerző
Christian Cameron
Kiadás éve
2011
Cikkszám
9789634261957
Megosztom
Funkciók
Tömeg
800 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerző: Christian Cameron
Kiadó: Gold Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789634261957
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, VÉDŐBORÍTÓ, FŰZÖTT
Oldalszám: 419 oldal
Méret [mm]: 160 x 235 x 42
A termék tulajdonságai
Dicsőség. Halál. Alexandrosz mellett harcolva, miközben az tűzzel-vassal eljutott a Perzsa Birodalom szívébe, Kineász látta a földre szállt hadistent - a szinte Homérosz sorai közül előlépett hőst, és a legrosszabb rémálmainál is szörnyűbb borzalmakat. Görög lovascsapatát újra meg újra a perzsák ellen vezetve Kineász kétszer is kiérdemelte a babérkoszorút bátorságáért, és szerzett néhány soha be nem gyógyuló sebet. Ám amikor hazatért keletről szülővárosába, Athénba, nem dicsőség lett az osztályrésze azért, mert együtt harcolt a világhódítóval, hanem szégyen és száműzetés.

Mivel nem maradt egyebe, csak a neve és a katonaként szerzett hírneve, beleegyezik, hogy néhány veterán társaságában a Fekete-tenger mellé, Olbia városába menjen, ahol a türannosz jó pénzt kínál a város nemeseiből álló lovasság kiképzéséért. Kineász és emberei azonban hamarosan rájönnek, hogy csak bábuk a türannosz hatalmi játszmáiban, amiket a polgárok ellen folytat, miközben külső veszély is fenyegeti a várost. Míg Alexandrosz a világ meghódításával van elfoglalva, a makedónok aranyra és gabonára éheznek - és Olbiában mindkettő bőségesen akad.

Kineász hirtelen abban a helyzetben találja magát, hogy szembe kell néznie a világ leghalálosabb hadigépezetével, mindössze a frissen kiképzett lovasságra, maroknyi zsoldosra és Olbia kiszámíthatatlan szkíta szövetségeseire támaszkodva. Egy szkíta látó sötét jóslatának terhével a vállán, egy gyönyörű harcosnő képétől kísértve, akinek a szerelme a halálát is jelentheti, Kineásznak lélegzetelállítóan merész tervet kell kiötölnie, hogy elkerülje a végzetet, amit az istenek előkészítettek számára.
Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés