Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Tanuljunk ANGOLUL - Feladatgyűjtemény alap- és középfok

Tanuljunk ANGOLUL - Feladatgyűjtemény alap- és középfok

-22%
Termék ára
899 Ft
Akció: 699 Ft
Kiadó
Vagabund
Szerző
Erdész Fanni
Kiadás éve
2013
Cikkszám
9789632901343
Megosztom
Funkciók
Tömeg
190 g/db
Rövid leírás a termékről

Szerző: Erdész Fanni
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar/angol
Megjelenés: 2013
ISBN: 9789632901343
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 190 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 13

A termék tulajdonságai

Vajon lehetséges könnyen, egyszerűen és gyorsan megtanulni angolul? Válaszunk igen, ha kellő elszántsággal, akarattal és tudásvággyal vagyunk felvértezve és nem adjuk fel a nyelvta-nulást a kezdeti nehézségek után.
Az első, alapfokú ismereteket tartalmazó angol nyelvkönyvünket azok számára állítottuk össze, akik szerettek volna meg-ismerkedni egy idegen nyelv alapjaival, és ha más nyelvet még nem is, de a magyar nyelvtant ismerik és helyesen használják.
A második, jobbára középfokú ismereteket tartalmazó könyvünk már azoknak szólt, akik átestek a tűzkeresztségen és kedvet kaptak ahhoz, hogy megpróbálják elsajátítani ezt a nyelvet.
Mi igyekeztünk magyarázatainkkal, egyszerű feladatainkkal és szórakoztató példamondatainkkal megkönnyíteni a tanult nyelv megértését.
A sorozat harmadik tagját, az angol alap- és középfokú fel-adatgyűjteményünket viszont már elsősorban azoknak szánjuk, akik el is határozták, hogy megtanulnak angolul!
Eme feladatgyűjtemény kitűnő lehetőség arra, hogy gyakoroljunk, nyelvvizsgára vagy érettségire készüljünk, gyarapítsuk a szókincsünket, leellenőrizzük nyelvtani- és fogalmazási készségünket és valós képet kapjunk tudásunk állapotáról.
Figyelem! Feladataink gyorsan megoldhatók, ámde mégsem túl egyszerűek!
Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés