Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
1
7
Házhozszállítás

Termék részletek


Tündöklők és bukottak

-65%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Tündöklők és bukottak
1 990 Ft
Akció: 699 Ft
Kiadó:
STB Kiadó
Szerző:
Szántai Zsolt
Kiadás éve:
2011

Szerző: Szántai Zsolt
Kiadó: STBKiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789632590622   
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 182oldal
Méret [mm]: 120 x 190 x 15

 • Angyalok ​és démonok – földöntúli lények, akik segíteni próbálnak, vagy éppen ártani.

  Természetfölötti lények minden kultúrában, minden korban megjelennek. Angyaloknak, vagy jó szellemeknek, démonoknak, vagy ártó lényeknek nevezik őket. Saját világuk van, ahol éppen úgy harcolnak és szeretnek, küzdenek és engedelmeskednek, vágynak és gyűlölnek, miképpen itt, ezen a világon, a középső földön az emberek. Saját dimenziójuk eseményei komoly hatást gyakorolnak a mi létsíkunkra. Időnként megesik, hogy véletlenül, vagy éppen azért, mert ez a feladatuk. Megjelennek közöttünk, és egy sugalmazással, egy-egy aprócska vagy éppen hihetetlenül fontos cselekedettel megváltoztatják a sorsunkat – az egyes emberek, vagy éppen népek, népcsoportok sorsát.

  Vitathatatlan, hogy léteznek. Kétségtelen, hogy némelyikük segítő szándékkal avatkozik az életünkbe, némelyikük pedig éppen azért, hogy ártson. Valami olyasmit próbálnak megvédeni, vagy éppen megszerezni, ami mindennél értékesebb, ami mindennél több misztikus energiát tartalmaz, ami csakis itt, a mi földünkön, mibennünk létezik: az emberi lelket.

  A kötet összeállítása során ó- és középkori szerzőknek tulajdonított, angelológiai és démonológiai munkákat (Lemegeton, Necronomicon stb.) használtunk.

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632590622
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  125 g/db