Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
1
1
2
1
2
Házhozszállítás

Termék részletek


Tutanhamon utolsó titka

-49%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Tutanhamon utolsó titka
2 900 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kiadó:
EURÓPA KIADÓ
Szerző:
Christian Jacq
Kiadás éve:
2012

Szerző: Christian Jacq
Kiadó: Európa kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789630793384
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 388 oldal
Méret [mm]: 140 x 195 x 25

 • Tutanhamon ​utolsó titka olyan kincs, amelyet hasztalan kutatnak, így válhatott e titok legendává, akárcsak az átok, amely a fáraó örök nyugalmát megzavaró betolakodókat sújtja… 
  Mark Wilder politikusi ambíciókat tápláló, fiatal, amerikai sztárügyvéd 1951-ben New Yorkban különös levelet vesz kézhez, melyben a kairói Szent Szergiusz-templomba hívják találkozóra azzal, hogy ott megtudhatja… ki is ő valójában! 
  Útra kel hát a fáraók földjére, ahol Pachomius atya lesi jöttét, aki az ókori Egyiptomban tisztelt Amon isten utolsó papja, és megtudja tőle, hogy ő valójában nem Mark Wilder, hanem a Tutanhamon-sír legendás fellelőjének, Howard Carternak a fia. Amon papja elmondja, hogy Howard Carter nem pusztán rendkívüli képességű, sokszor gáncsolt régész volt, hanem isteni életerő letéteményese, melyet a leszármazottja is örökölt. 
  Mark nem hisz a fülének, és a fiúi kötelességhez sem fűlik a foga, de mivel beleszeret a szerzetes kezére játszó idegenvezetőjébe, a szépséges Ateyába, elvállalja a felettébb kockázatos megbízatást: nyomába ered Tutanhamon utolsó titkának, egy olyan kincsnek, amelyet maga a fáraó rejtett el egykor. Amióta feltárták a sírt, mindenki hasztalan kutatja, így válhatott e titok legendává, akárcsak az átok, amely a fáraó örök álmát megzavaró betolakodókat sújtja. 
  Hozzálát a kutatáshoz angol és amerikai múzeumokban, majd rövid idő múltán az Ateya iránti szenvedély visszahúzza Egyiptomba, ahol menthetetlenül belekeveredik az Egyiptomot sújtó felfordulásba, a gátlástalan zsarnok, Faruk király, a hatalom megdöntését tervező földalatti mozgalom és a mindenütt jelen lévő CIA politikai harcába…

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789630793384
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  415 g/db
Webáruház készítés