Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
5
1
3
1
Házhozszállítás

Termék részletek


Vaszary Gábor: Vigyázz, ha jön a nő

-70%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Vaszary Gábor: Vigyázz, ha jön a nő
3 290 Ft
Akció: 990 Ft
Kiadó:
Helikon
Szerző:
Vaszary Gábor
Kiadás éve:
2008

Szerző: Vaszary Gábor
Kiadó: Helikon
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9789632271378

Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 342 oldal
Méret [mm]: 145 x 205 x 35

 • Jó állapotú ANTIKVÁR könyv

  A ​megszívlelendő alcím: A nő viszonya a férfihoz. A férfi viszonya a nőhöz. Maga a nő és egyéb kellemetlenségek.

  Az 1936-ban kiadott Vaszary-regény talán az egyik „legmodernebb”. A maga korában az erotikus irodalom alkotásai közé sorolták, mert a mű arra a rendhagyó lépésre vállalkozott, hogy regény formájában egyesítse a szexuális felvilágosítást, a párkapcsolat pszichológiáját és az ókori, főként indiai nő-férfi misztikumot. 
  A kerettörténet egy férfi fejlődéstörténete: kisgyermekkorának első találkozásai a másik nemmel, a nemiséggel, majd fiatal férfikorának megcsalatási krónikája. Hősünk, akinek neve hol Joe, hol Giuseppe, nemzetiségi hovatartozás szerint egyszerűen csak „európai”: él ugyanis Itáliában, aztán Madridban, tanul Párizsban, házasodik Angliában, akad még svéd szeretője is. Lelkesen fedezi fel ugyanis ifjú éveiben a mottót: És boldogok az osztrigák, mert kétneműek. 
  Aztán – már túl a harmadik házasságán – eljut a bölcsességig: Ne fuss egy nő után, még utóbb megáll és eléred. 
  Ekkor fog bele az ifjúságnak átadandó tanításba: megfejteni a szerelem misztériumát, megtanítani egy Jerry nevű fiatalembert arra, hogy tudja, mi az a valóság, ami az irodalom által felhabosított Szerelem mögött fellelhető. Mindezt teszi természetesen elbűvölő kedvességgel, könnyed stílusban, humorral és bájjal. Még a Nőt elmarasztaló, látszólag vitriolos mondatai mögött is ott rejtőzik a másik arc: az élet, a szerelem, a Nő szeretete. Ajánljuk a könyvet nőnek és férfinak, fiatalnak és kevésbé fiatalnak – szóval mindenkinek, aki már eltöprengett azon, miért kell a nőnek a férfi, férfinak a nő.

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789632271378
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  485 g/db