Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


W.E.B Griffin - Győzelem és becsület (Becsületbeli ügyek 6. könyv)

W.E.B Griffin - Győzelem és becsület (Becsületbeli ügyek 6. könyv)

-57%
Termék ára
2 999 Ft
Akció: 1 299 Ft
Kiadó
GOLD BOOK KIADÓ
Szerző
W.E.B Griffin
Cikkszám
9789634262183
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
585 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerző: W.E.B Griffin
Kiadó: Gold Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789634262183
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, VÉDŐBORÍTÓ, FŰZÖTT
Oldalszám: 348 oldal
Méret [mm]: 150 x 215 x 35
A termék tulajdonságai
W. E. B. Griffin Becsületbeli ügyek sorozatának eddig megjelent részeit olyan jelzőkkel illették, mint "elképesztően szórakoztató" (Kirkus Reviews), míg máshol (Newark Star-Ledger) ezt írták róla: "Remek regény. Cletus Frade hazáinak tett szolgálatai, a becsülethez való ragaszkodása és a veszéllyel szemben tanúsított bátorsága olyan elemei a műnek, melyek szinte leemelik ezt a könyvet a polcról, és egyenesen az éjjeliszekrényig repítik".
Ez az új könyv azonban ennél is több: félelmetes ugrás a háborúból egy új, veszélyekkel teli, bizonytalan világba.
Egyszer minden háború véget ér. De aztán újak kezdődnek.
Csupán néhány hét telt el Hitler öngyilkossága óta, és Cletus Frade és OSS-es ügynöktársai máris újabb csatározások kellős közepén találják magukat, melyek éppolyan kegyetlenek, mint azok a harcok voltak, amik épp most értek véget. Az első csata, amit meg kell vívniuk, politikai: az OSS puszta túléléséről van szó, miközben a pénzügyminisztériumtól kezdve a hadügyön át az FBI-ig mindenki meg akarja kaparintani a szervezet beépített ügynökeit és erőforrásait.
A második katonai jellegű: az OSS megbízásából Cletus Frade éveken át figyelte a német vagyon Argentínába való csempészését, ő maga pedig németeket csempészett Argentínába. Miért? Mert ezek a németek rengeteget tudtak azokról a szovjet KGB-ügynökökről, akik beszivárogtak Amerika atombombaprogramjába. Ebből következik...
...a harmadik csata az előző kettőnél is nagyobbnak ígérkezik: egy esetleges harmadik világháború a telhetetlen Joszif Sztálin ellen. Hogy a szovjeteket megelőzze, Frade titkos akcióba kezd, ami egyszerre veszélyes és vakmerő. Azonban ahhoz, hogy teljesítsék a feladatukat anélkül, hogy lebuknának, borotvaélen kell táncolniuk. Elég egy rossz mozdulat, és mindenki a háború áldozatává válhat.

A Griffin-regényekre annyira jellemző, és a rajongók által megszokott különleges hangulat járja át a Győzelem és becsületet is, mely korunk legjobb regényíróinak egy újabb magával ragadó alkotása.
Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés