Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
7
1
5
Házhozszállítás

Termék részletek


W.E.B Griffin - Titkos műveletek (Az elnök embere 5. könyv)

2 999 Ft
Akció: 1 299 Ft
Kiadó:
GOLD BOOK KIADÓ
Szerző:
W.E.B Griffin
Szerző: W.E.B Griffin
Kiadó: Gold Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789634262015
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, VÉDŐBORÍTÓ, FŰZÖTT
Oldalszám: 421 oldal
Méret [mm]: 150 x 215 x 45
 • AZ ​ELNÖK EMBERE című sikersorozat ötödik részében az orosz medve előbújik a barlangjából.
  Az első nyugtalanító hírek a karácsonyi vacsoraasztalnál érik utol Charley Castillót, az elnök ügynökét: Marburgban brutálisan meggyilkoltak egy oknyomozó riportert, aki Castillo európai újságjának dolgozott és az iraki „olajért élelmet” ügylet német és orosz szereplői után nyomozott.
  A következő hívás a nemzeti felderítési igazgatótól jön, aki arra kíváncsi, mit tud Castillo a CIA-t a II. világháború óta szolgáló osztrák Kuhl házaspárról, akiket egy bécsi parkban találtak holtan, acélhurokkal a nyakukon.
  Alig telik bele néhány óra, és Castillo két merényletkísérletről is tudomást szerez. Mindkettő szenteste történt, az egyik célpontja Jack Britton titkosszolgálati ügynök és felesége volt Philadelphiában, a másik az argentin csendőr őrnagy, Liam Duffy és családja Buenos Airesben. Az ismeretlen, de minden kétséget kizáróan profi elkövetők mindkét esetben automata fegyverekkel törtek a célpontjaik életére.
  Miután Castillo megosztja a legújabb információkat az ártalmatlan nevű Szervezetelemzési Hivatal – egy katonákból, egykori CIA-, FBI- és titkosszolgálati ügynökökből verbuvált ügynökség – további tagjaival, a társaság két következtetést von le:
  Egy: ez nem véletlen egybeesések sorozata, hanem leszámolás.
  Kettő: a következő valószínű célpont maga C. G. Castillo, a Delta Force alezredese.
  A Griffin védjegyévé vált részletes karakterábrázolás és feszített tempójú történetmesélés eredménye egy újabb rendkívüli könyv – egy rendkívüli sorozatban.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789634262015
  Tömeg
  667 g/db