Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


William & Kate - Az évszázad esküvője

3 490 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kiadó:
JLX
Szerző:
Robert Jobson
Kiadás éve:
2011

Szerző: Robert Jobson
Kiadó: JLX
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 341 oldal
Méret [mm]: 140 x 210 x 30

 • 2010 ​novemberében végre napvilágra került a hír, amelyre régóta várt a világ: Vilmos herceg, aki második a brit trón várományosainak sorában (Károly walesi herceg és a feledhetetlen Diana elsőszülött fia), feleségül veszi Kate Middleton kisasszonyt – aki cím és rang nélküli.
  Egy egyszerű polgárlányt tehát, aki, ha a véletlen úgy hozta volna, bármelyikünk szomszédja is lehetne – de, ahogyan ebből a könyvből mind jobban megismerjük a menyasszonyt, látjuk, hogy középosztálybeli származása ellenére, mintha csak arra született volna, hogy Nagy-Britannia királynéja legyen. Fiatal, fényben-pompában nevelkedett, de felnőttesen józan gondolkodású.
  Robert Jobson, az uralkodócsalád életének hű és megbízható krónikása megír mindent, ami a királyi esemény színfalai előtt és mögött zajlott: ahol kell, elemez, ahol lehet, anekdotázik; de nem hallgatja el az ifjú pár útját fenyegető veszélyeket és akadályokat sem. És persze beavatja az olvasót a királyi nász előzményeibe is: leírja, hogyan ismerkedtek meg egymással az egyetemen, hogyan szakítottak, hogy aztán újra megtalálják egymásban azt, akit a Sors nekik rendelt, miként zajlott a leánykérés Kenya távoli hegyei között.
  Megírja az egész tündérmesét, aminek fényét még az sem halványíthatja el, hogy a valóságban esett meg.

  Robert Jobson újságíróból lett bestseller kötetek szerzője. Fő témája a királyi család élete. Legismertebb művét ?a „Diana: egy féltve őrzött titok” címűt ?azzal a testőrtiszttel írta meg, aki a Scotland Yard megbízásából a Hercegnőt védelmezte. Megírta a két királyi herceg, Vilmos és Harry katonai szolgálatának történetét is, hiszen érdeklődésének másik fókuszpontja a háború, a brit hadsereg és a flotta dicsőséges vagy épp tragikus pillanatainak krónikája. Ám a világhírt mégis a királyi család eseményei hozták el számára. Majd húsz éve ő számos brit napilap és tévécsatorna szakkommentátora a Palota híreit illetően. Írói munkássága mellett előadásokat is tart ebben a témakörben.
  Niraj Tanna a királyi család ünnepelt fényképésze, neki köszönhetőek a házasulandó párról készült legszebb, legemberibb portréképek. Felvételei rendre láthatóak Anglia és a világ vezető magazinjaiban.

 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789633052761
  Tömeg
  515 g/db