Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Wolf Haas: Silentium! (Brenner nyomozó történetei 4.)

Wolf Haas: Silentium! (Brenner nyomozó történetei 4.)

Státusz
ÚJ    
-39%
Termék ára
2 450 Ft
Akció: 1 499 Ft
Cikkszám
9789632442273
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről
Scolar, Budapest, 2011
230 oldal · ISBN: 9789632442273 · Fordította: Bán Zoltán András
A termék tulajdonságai

Bécs után a Brenner ismét egy nagyhírű osztrák városba kerül. Salzburgban járunk, a Marianumban, a híres katolikus fiúinternátusban, ahol küszöbön áll az itteni lelkiatya, a Monsignore Schorn püspöki kinevezése. Ám akad egy kis bibi, ugyanis egyik régi növendéke, a Gottlieb bejelenti, hogy a lelkiatya régen egy kissé izé, szóval úgymond megbibézte őt az internátus zuhanyozójában. Nagy botrány fenyeget tehát, és a Brennernek azt kellene kinyomoznia, hogy vajon mennyi az igazság a Gottlieb vádjában. De vele már nem tud beszélni, mert a régi növendék huszonhárom darabra vágva kerül elő egy csocsóasztalból.
Egyre több a mészárszékre emlékeztető haláleset, és a pokolian morbid kavalkádban egyre-másra bukkannak fel a prominens személyek, többek közt az Ünnepi Játékok alelnöke, egy híres argentin tenorista, a Dr. Feelgood nevű rockbanda, valamint az egykori amerikai elnök, a John F. Kennedy is.
Nyomasztó, ugyanakkor roppant szórakoztató bűnregény, ma különösen aktuális jelentéssel, erősen társadalombíráló, szatirikus hangvétellel megírva.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés