Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Lévai-Potó - Királygyilkosságok a magyar történelemben

Lévai-Potó - Királygyilkosságok a magyar történelemben

-22%
Termék ára
899 Ft
Akció: 699 Ft
Cikkszám
9789632900209
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
155 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerző: Lévai-Potó
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9789632900209
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 206 oldal
Méret [mm]: 130 x 195 x 13
A termék tulajdonságai
A ​mindenkori király trónra lépésekor ereje teljében lévőnek, és kiváló egészségi, szellemi állapotban kellett lennie ahhoz, hogy a hatalom gyakorlását és az ország vezetésének a súlyát elbírja.
Mégis a magyar történelemben számtalan példát találunk uralkodóink tragikus, hirtelen haláleseteire és végzetes, szinte megmagyarázhatatlan „baleseteire”. Könyvünkben nemcsak jeles uralkodóink országlását, a történelemben fellelhető titkait, diplomáciai cselszövéseit, rejtélyes haláleseteiknek felderítetlen körülményeit kíséreljük meg bemutatni, nyomon követni, hanem megpróbáljuk felfejteni az intrikusok, királygyilkosok, méregkeverők tetteinek mozgatórugóit is.
Kísérletet teszünk arra, hogy kinyomozzuk, az adott cselekmény kinek állt érdekében, milyen hasznot remélt megvalósításától, milyen közvetlen előnye származott belőle, hogyan volt képes lebonyolítani a hatalomátvételt, és végül kik voltak ebben segítségére.
Most kezdődjék tehát egy elszánt kutatás, melynek igyekezete a magyar történelem homályos fejezeteinek kendőzetlen leleplezésére irányul, előtérbe helyeztén nemzeti tragédiáink porlepte és hazugság övezte bonyolult részleteit.
Szállítási idő
2-3 nap
Kiegészítő termékek

Vélemények a termékről
Webáruház készítés