Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
3
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Közlekedjünk, gyerekek!

-22%
Raktáron
Közlekedjünk, gyerekek!
899 Ft
Akció: 699 Ft
Szerző: Kovács Róbertné és Kőváriné Kis Katalin
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789632901374
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 80 oldal
Méret [mm]: 200 x 285 x 6
 • Foglalkoztató munkafüzetünk ezúttal a KÖZLEKEDÉS témakörére épül, melyből megtanulhatjátok, hogy hogyan kell önállóan gyalogosként vagy kerékpárosként részt venni a városi forgalomban.
  Játékos formában megismerhetitek a közlekedésben részt vevő járműveket, eszközöket, szereplőket és legfontosabb jelzőtáblákat, de könnyedén elsajátíthatjátok a rendőrlámpák működésének szabályait is.
  Ez eddig nagyon hasznos, de mi nem értük be ennyivel! Játékos, elgondolkodtató és szórakoztató feladatokat is találtunk ki nektek, amelyek fejlesztik a matematikai, logikai-, valamint a problémamegoldó képességeteket. A feladatok próbára teszik a szem- és kézkoordinációt, a térbeli tájékozódást, az irány- és alakfelismerést, valamint tesztelik a figyelmet, a kitartást és a feladattudatot, és eközben észrevétlenül, játékosan bevezetnek benneteket a KÖZLEKEDÉS rejtelmeibe.
  Ez a munkafüzet segít abban, hogy a 4-7 éves gyermekek rajz- és íráskészsége megfelelő módon működjön, fejlődhessen, s eközben megtanítja a gyerekeket a helyes és körültekintő viselkedésre a forgalomban.
  ... és még valami, a legfontosabbat ne felejtsétek el soha: A SZABÁLYOKAT MINDIG BE KELL TARTANI!
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Cikkszám
  9789632901374
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  156 g/db