Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Vécsey Aurél - Királyi családok Bitófán és vérpadon

Vécsey Aurél - Királyi családok Bitófán és vérpadon

-22%
Termék ára
899 Ft
Akció: 699 Ft
Cikkszám
9789632901534
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
160 g/db
Rövid leírás a termékről
Szerző: Vécsey Aurél
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789632901534
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 203 oldal
Méret [mm]: 130 x 195 x 13
A termék tulajdonságai
Királynak vagy királynőnek lenni, milliók sorsát kézben tartani, egyszerre volt megtisztelő és felemelő érzés, de egyben roppant veszélyes foglalkozás is, talán életveszélyesebb, mint az akkori egyszerű halandóknak.
Egy brit kriminológus kimutatása szerint az európai királyok és királynők közel 20 százaléka erőszakos halállal halt meg. Legtöbb meggyilkolt uralkodóval vetélytársa végzett, hogy megkaparinthassa a trónt, de gyakori halálokként szerepelt még a csatamezőkön való hirtelen elhalálozás, vagy a bosszúállás vezérelte öldöklés is.
Könyvünkben számos uralkodó kivégzésével foglalkozunk, megvilágítjuk a történtek hátterét. A kivégzettek közül számosan őrültek, vagy őrültnek tekinthető zsarnokok voltak, míg mások a történelem áldozatainak tekinthetők.
Időutazásba fogunk, az ókori Rómától 1918-ig belemélyedünk olyan uralkodók halálába, s azok hátterébe, mint Caligula, az őrült császár, XVI. Lajos, akit elsodort a köztársaság, vagy a Romanov család, akikkel a bolsevik forradalom végzett…
Kérjük, tartsanak velünk e véres utazáson, és ne lepődjenek meg túlságosan, ha előkerül a nyaktiló, a bárd, a kétélű kard, a puska vagy akár egy jól irányzott bomba!
Szállítási idő
2-3 nap

Vélemények a termékről
Webáruház készítés