Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
3
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Thomas Quinn: Velence ​kardja (A velenceiek 2.)

-47%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Thomas Quinn: Velence ​kardja (A velenceiek 2.)
2 999 Ft
Akció: 1 599 Ft
Kiadó:
GOLD BOOK KIADÓ
Szerző:
Thomas Quinn
Kiadás éve:
2009
Szerző: Thomas Quinn
Nyelv: Magyar
Kiadó: Gold Book
Oldalak száma: 320
Kötés: kemény kötés
ISBN: 0359001243436
Kiadás éve: 2009
Méret: 155x230 mm
  • A ​velenceiek fordulatos, magával ragadó második könyve két büszke itáliai nemesi család évszázados, keserű ellentétének történetét beszéli el.

    A Szent Márk oroszlánja a Ziani és Soranzo család mélyen gyökerező rivalizálását beszélte el, a nemzedékről nemzedékre szálló gyűlöletét és ármánykodásét. A történet végén a bátor Antonio Ziani és a büszke Giovanni Soranzo félretette személyes bosszúvágyát, hogy megmentsék szeretett Velencéjüket az oszmán törökök támadásától.
    A békéjük azonban nem tarthatott örökké. Bár Velence megmenekült az inváziótól, a veszély továbbra is ott tornyosul a látóhatáron. La Serenissimát egyszerre fenyegetik a törökök, az itáliai városállamok és a pápa – mindegyik legendás hatalmára és gazdagságára feni a fogát.
    A vészterhes időkben a Ziani és a Soranzo család újabb nemzedéke vív keserű harcot egymás ellen. Giovanni és Antonio békéje felbomlik, ahogy fiaik újult erővel, még kegyetlenebb eszközökkel viszik tovább a régi ellentétet.
    A háttérben zajló valós történelmi események – Velence és az Oszmán Birodalom háborúja, az egész Itáliai-félszigetre kiterjedő ferrarai háború az erőskezű pápa állandó intrikái – közepette zajlik a Ziani és a Soranzo család magánháborúja, amiben szerelem, árulás, emberrablás, lopás és gyilkosság is megengedett. Ám ahogy az ellenséges seregek egyre közelebb érnek Velencéhez, a nemesi családoknak dönteniük kell: vagy megmaradnak, vagy együtt pusztulnak szeretett városukkal.