Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
2
4
6
3
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Déli tűz II. - Az Aldabreshi csillag sorozat első könyve - antikvár

-78%
Déli tűz II. - Az Aldabreshi csillag sorozat első könyve - antikvár
2 298 Ft
Akció: 499 Ft
Szerző: Juliet E. McKenna
Kiadó: Beholder
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2005
ISBN: 9789638428080
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 297
Méret [mm]: 120 x 185 x 20
 • JÓ ÁLLAPOTÚ ANTIKVÁR KÖNYV
  Daish Kheda büszke hadúrból nincstelen igazlátóvá, a végtelen szigetvilág koldusává vetkezve indul neki, hogy felkutassa a legdélebbi birtokot pusztító mágia ellenszerét, mielőtt az tulajdon hazáját is elemésztené. Elszántan tör célja felé, sem a halálos veszedelmek, sem a kitaszítottság réme nem tántoríthatja el.
  Dev, Hadrumal varázslószigetének avatott mágusa és aldabreshi kéme egy vézna kis költőlány segítségével próbál utánajárni, hogy miféle varázslók ütötték fel a fejüket a szigetvilág déli csücskében. Bár a vademberek kikémlelése számára is halálos veszélyekkel jár, félelménél sokkal erősebb kíváncsisága, és szeretne minél többet megtudni a hódítók erőszakos szokásairól.
  Shek Kul, a Shek birtok feje azóta kutatja a mágia ellenszerét, mióta meddő felesége kis híján egy varázsló kezére játszotta népét és otthonát. Ügynökei bejárták a szigetvilágot, és nyomára akadtak a barbár varázslók helyi kémének is. Mikor az esős évszak szelei erődje kapujába vetik a varázslók elleni tudást kutató vándort, hosszas habozás után segítségére siet, és felajánlja neki azt a keveset, amit eddig megtudott.
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Cikkszám
  9789638428080
  Tömeg
  191 g/db