Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Az elhagyatott templom titka

-85%
Raktáron
Raktárkészlet: VAN
Az elhagyatott templom titka
3 400 Ft
Akció: 499 Ft
Szerző: Robert van Gulik
Kiadó: Sorozatkönyvek
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2011
ISBN: 9789638942159
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 313
Méret [mm]: 125 x 185 x 18
 • A ​hetedik századi Kínában járunk. A regénysorozat első részében a fiatal főhőst, aki hivatalnokként dolgozik a császári fővárosban, kinevezik járásfőnöknek egy Koreával határos, hírhedt körzetbe. Di bíró örül a kinevezésének, mert vágyik arra, hogy elméleti tudását a gyakorlatban is kipróbálhassa. Valódi bűnügyeket szeretne végre megoldani. Ez a kívánsága hamarosan teljesül.
  Már a bíró új állomáshelyére való indulása sem mindennapi körülmények között történik. Elődjét rejtélyes módon meggyilkolták, és a nyomozással kapcsolatos iratok eltűntek a központi irattárból. Útban Peng-lai felé Di két titokzatos előéletű útonállóval találkozik, akikkel megküzd, majd legyőzi őket. Így tesz szert két olyan segítőre, akik a továbbiakban minden különleges tudásukat latba vetve vesznek részt a furcsa, rejtélyes bűnügyek felderítésében és megoldásában.
  Amikor végül megérkezik Peng-laiba, az újdonsült bírónak nemcsak bokros, felhalmozódó hivatali teendőit kell ellátnia, de meg kell találnia azt az elvetemült tettest is, aki meggyilkolta az elődjét. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy eltűnik a meggyilkolt járásfőnököt helyettesítő rangidős tisztviselő. Mindeközben nyoma vész egy helybéli tudós leányának is, aki nemrégiben ment férjhez egy gazdag hajótulajdonoshoz. Ráadásul a környéken tigris garázdálkodik, jókora ijedtséget keltve a babonás lakosság körében. Di bíró és segítői, akik gyakorlott vadászok, személyesen is szembetalálkoznak a tigrissel.
  A bíróságon pedig több ízben is megjelenik a meggyilkolt elöljáró szelleme, egy koreai prostituált titkos üzenetet hoz a bírónak, és a nyomozás során egy frissen ásott sírban meggyilkolt szerzetes holttestére bukkannak.
  Mi lehet az összefüggés a különböző rejtélyes események között? Vajon sikerül-e Di bírónak megbirkóznia a titokzatos, megmagyarázhatatlan esetekkel, és képes lesz-e kézre keríteni a fondorlatos, agyafúrt és mindenre elszánt bűnözőket?
 • Szállítási idő
  2-3 nap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9789638942159
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  312 g/db