Termék részletek
555 magyaros recept
![]() |
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2015
ISBN: 9789639685130
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 207 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2015
ISBN: 9789639685130
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 207 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14
-
A magyar nemzeti ételeink markánsan különböznek más országok konyháitól.
Az évszázadok folyamán az elődeinktől örökölt ételek mellett számos új hatás is érte a magyar konyhát, melyeket fokozatosan beépítettünk ételkészítési módozatainkba.
Jellegzetességünk a többféle alapanyag, az egyedi konyhatechnológiai műveletek és a speciális fűszerezés, illetve ezek együttes használata.
Ránk jellemező, sajátos ételeink a pörköltek és a lecsók, ráadásul ezeket sem egyformán főzzük, tájegységenként változó az ételek elkészítési módja.
Bártfai Laci bácsi, most a nagy elődök – Gundel János, Dobos C. József, Túros Lukács, Venesz József és Glück Frigyes – nyomdokain haladva megosztja Önökkel a tradicionális magyar konyha korszerű, de hagyományőrző receptjeit.
-
Szállítási idő 2-3 napRaktárkészlet VANCikkszám 9789639685130Státusz Raktáron  Tömeg 250 g/db