Gyógyító ételek szakácskönyve
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2014
ISBN: 9789632903022
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 194 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 13
-
A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.
Anélkül is fogyaszthatunk ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket, olajokat, hogy ismernénk jótékony élettani hatásaikat, de ha tudatosan használjuk fel konyhánkban ezeket az étkeket, kis odafigyeléssel nagy-mértékben javíthatunk egészségi állapotunkon.
Szakácskönyvünkben kínálunk könnyű, kímélő és diétás ételeket, továbbá gondoltunk többek között a cukorbetegekre, lisztérzékenyekre, májbetegekre, vala-mint a gyomor- és bélpanaszokkal küszködőkre is.
Az egyik legféltettebb kincsünk az egészségünk, figyeljük oda, mit fogyasztunk!
„Amit eszünk, azzá leszünk!”.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 9789632900322Státusz Raktáron  Tömeg 172 g/db